Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17888
Назва: Українська мова за професійним спрямуванням : методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 025 Музичне мистецтво, 024 Хореографія, 014 Середня освіта (Музичне мистецтво)
Автори: Євтушина, Тетяна Олександрівна
Yevtushyna, Тetiana Оleksandrivnа
Ключові слова: методичні рекомендації
усне фахове спілкування
писемне фахове спілкування
українська мова за професійним спрямування
Дата публікації: 2023
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Євтушина Т. О. Українська мова за професійним спрямуванням : методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 025 Музичне мистецтво, 024 Хореографія, 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) / Т. О. Євтушина. - Одеса : Університет Ушинського, 2023. - 90 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації укладено відповідно до програми підготовки бакалаврів денної форми навчання Університету Ушинського. Система вправ і завдань спрямована на формування умінь і навичок усного і писемного фахового спілкування. Видання містить тестові, контрольно-пошукові, проблемні завдання для індивідуальної пізнавальної діяльності здобувачів вищої освіти в аудиторний і неаудиторний час, питання до іспиту, критерії оцінювання, довідковий матеріал, а також список рекомендованої літератури. Методичні рекомендації відповідають стандарту вищої освіти і принципам професійної та особистої зорієнтованості навчання на засадах компетентнісного, інтегрованого та технологічного підходів. Для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 025 Музичне мистецтво, 024 Хореографія, 014 Середня освіта (Музичне мистецтво), викладачів вищих навчальних закладів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17888
Розташовується у зібраннях:Кафедра української філології і методики навчання фахових дисциплін

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yevtushyna Т..pdf2.46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.