Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17888
Title: Українська мова за професійним спрямуванням : методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 025 Музичне мистецтво, 024 Хореографія, 014 Середня освіта (Музичне мистецтво)
Authors: Євтушина, Тетяна Олександрівна
Yevtushyna, Тetiana Оleksandrivnа
Keywords: методичні рекомендації
усне фахове спілкування
писемне фахове спілкування
українська мова за професійним спрямування
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Євтушина Т. О. Українська мова за професійним спрямуванням : методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 025 Музичне мистецтво, 024 Хореографія, 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) / Т. О. Євтушина. - Одеса : Університет Ушинського, 2023. - 90 с.
Abstract: Методичні рекомендації укладено відповідно до програми підготовки бакалаврів денної форми навчання Університету Ушинського. Система вправ і завдань спрямована на формування умінь і навичок усного і писемного фахового спілкування. Видання містить тестові, контрольно-пошукові, проблемні завдання для індивідуальної пізнавальної діяльності здобувачів вищої освіти в аудиторний і неаудиторний час, питання до іспиту, критерії оцінювання, довідковий матеріал, а також список рекомендованої літератури. Методичні рекомендації відповідають стандарту вищої освіти і принципам професійної та особистої зорієнтованості навчання на засадах компетентнісного, інтегрованого та технологічного підходів. Для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 025 Музичне мистецтво, 024 Хореографія, 014 Середня освіта (Музичне мистецтво), викладачів вищих навчальних закладів.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17888
Appears in Collections:Кафедра української філології і методики навчання фахових дисциплін

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yevtushyna Т..pdf2.46 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.