Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17655
Title: Якісна гуманістична парадигма освіти в умовах війни
Authors: Прокопенко, Т. В.
Keywords: інноваційні технології
освіта
сучасні інноваційні технології
підвищення кваліфікації освітян
Issue Date: 2023
Publisher: Кафедра педагогіки Університету Ушинського; Нерубайський академічний ліцей № 1 Нерубайської сільської ради, Одеського району Одеської області
Citation: Прокопенко Т. В. Якісна гуманістична парадигма освіти в умовах війни / Т. В. Прокопенко // Модернізація освітнього процесу в сучасних закладах освіти : збірник наукових праць / редкол. О. Я. Чебикін та ін. – Одеса : Університет Ушинського, 2023. – С. 260-263.
Abstract: У статті аналізуються масштабні зміни, що відбуваються у сфері освіти, зазначено різні ініціативи та перетворення в освітньому процесі, які відкривають шлях до інновацій. Виникає необхідність підвищення ефективності соціально-педагогічної діяльності вчителя щодо виховання молодого покоління, яка потребує від вчителів оволодіння науково-педагогічними основами інноваційної діяльності. Тому впровадження у освітній простір сучасних інноваційниз педагогічних технологій має важливе значення в підвищенні кваліфікації педагогів та організації творчої педагогічної діяльності. Якість освіти, навіть за наявністю інноваційних технологій, усе одно залежить від вчителя. Виключно його інтерес у донесенні інформації та порядку її викладення може забезпечити якість освіти, або ж, навпаки, зробити навчальний процес для дитини нестерпним, непотрібним та нецікавим в цілому.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17655
Appears in Collections:2023

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Prokopienko.pdf4.78 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.