Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17653
Title: Робота з учнями початкових класів в умовах «змішаного» навчання під час війни
Authors: Пастушенко, О. М.
Keywords: змішане навчання
учні початкових класів
Issue Date: 2023
Publisher: Кафедра педагогіки Університету Ушинського; Нерубайський академічний ліцей № 1 Нерубайської сільської ради, Одеського району Одеської області
Citation: Пастушенко О. М. Робота з учнями початкових класів в умовах «змішаного» навчання під час війни / О. М. Пастушенко // Модернізація освітнього процесу в сучасних закладах освіти : збірник наукових праць / редкол. О. Я. Чебикін та ін. – Одеса : Університет Ушинського, 2023. – С. 82-87.
Abstract: Тяжкий психологічний стан учасників освітнього процесу є однією із серйозних проблем, що створює перепони на шляху забезпечення якості освіти. Педагоги, учні, студенти, які постраждали від військової агресії російської федерації, потребують значної психологічної підтримки. У стані війни діти шкільного віку належать до найуразливішої категорії населення. За небезпеки дитина тривалий час перебуває в стресовому стані, позбавлена нормальних умов для розвитку та освіти. Відчуття тривоги, напруги, страху, невизначеності ускладнюють процес повноцінної соціалізації дитини. Ми разом з дітьми відпрацювали дії під час сигналу «Повітряна тривога». На виховних годинах проговорюємо різні ситуації, щоб діти менше стресували, діяли чітко та швидко. Наразі можна стверджувати, що зроблено всі необхідні кроки для організації навчального року, забезпечення безпеки та надання в повному об’ємі освітніх послуг, враховуючи інтереси дитини.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17653
Appears in Collections:2023

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pastushenko.pdf4.78 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.