Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17459
Назва: Навчальний посібник з навчальної дисципліни “Іноземна мова” до практичних занять з англійської мови для студентів Освітньо-професійної програми “Геодезія та землеустрій” за спеціальністю 193 “Геодезія та землеустрій” Освітній рівень – перший (бакалаврський)
Автори: Огреніч, Марія Анатоліївна
Ogrenich, Mariya Anatoliyivna
Ключові слова: геодезія та землеустрій
іноземна мова
Лексико-граматичні вправи
переклад англійський
практичні заняття з англійської
матеріали урокі з англійської мови
Дата публікації: 2023
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Огреніч М. А. Навчальний посібник з навчальної дисципліни “Іноземна мова” до практичних занять з англійської мови для студентів Освітньо-професійної програми “Геодезія та землеустрій” за спеціальністю 193 “Геодезія та землеустрій” Освітній рівень – перший (бакалаврський) / М. А. Огреніч. - Одеса : ПНПУ ім. К. Д. Ушинського,, 2023. - 186 с.
Короткий огляд (реферат): Даний навчальний посібник розроблений згідно до Освітньо-професійної програми “Геодезія та землеустрій” за спеціальністю 193 “Геодезія та землеустрій”, освітній рівень – перший (бакалаврський). Відбір матеріалу обумовлений як тематичною спрямованістю, так й інформаційною цінністю текстів. Лексико-граматичні вправи та тексти спрямовані на розвиток навиків перекладу, а також розмовних та письма у межах професійної тематики. За основу навчального матеріалу відібрані тексти з різних джерел, виданих англійською мовою.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17459
Розташовується у зібраннях:Кафедра перекладу і теоретичної та прикладної лінгвістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ogrenich Mariya Anatoliyivna.pdf2.65 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.