Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17410
Title: Методичні рекомендації до дисципліни «Психологія» для здобувачів освіти першого рівня (бакалаврський) спеціальності 014.08 Середня освіта (Фізика)
Authors: Ульянова, Тетяна Юріївна
Ulianova, Tetyana Yuriivna
Keywords: психологія
методичні рекомендації з психології
предмет та методи психології
пізнавальні процеси
емоційно-вольові процеси
вікова психологія
психологія дитинства
психологія шкільних віків
психологія дорослості
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Ульянова Т. Ю. Методичні рекомендації до дисципліни «Психологія» для здобувачів освіти першого рівня (бакалаврський) спеціальності 014.08 Середня освіта (Фізика), Одеса, 2023 / Т. Ю. Ульянова. - Одеса, 2023. - 39 с.
Abstract: Навчальна дисципліна «Психологія» є складовою програми професійної підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д.Ушинського». Метою курсу є створення умов для засвоєння студентами цілісної системи спеціальних знань про психологічні особливості процесу взаємодії суб’єктів навчально-виховної діяльності у середній загальноосвітній школі, його характеру і функцій; стимулювати уміння використовувати психологічні знання у майбутній професійній діяльності учителя фізики в основній (базовій) середній школі; формувати готовність оптимально і творчо використовувати отримані знання у педагогічній діяльності на основі творчого осмислення їх змістовності, цілісності, гнучкості та цілеспрямованості. Передумови для вивчення дисципліни: для вивчення навчальної дисципліни «Психологія» студенти мають опанувати знання з таких навчальних дисциплін, як: «Безпека життєдіяльності»; «Педагогіка»; «Теорія ймовірностей і математична статистика».
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17410
Appears in Collections:Кафедра загальної та диференціальної психології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ulianova Tetyana Yuriivna.pdf1.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.