Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17391
Title: Методичні рекомендації до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи психологічного консультування» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 012 Дошкільна освіта: метод. рекомендації
Authors: Кримова, Наталія Олексіївна
Krymova, Nataliya Oleksiivna
Keywords: психологічне консультування
організація самостійної роботи
критерії оцінювання
шкала оцінювання
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Кримова Н. О. Методичні рекомендації до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи психологічного консультування» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 012 Дошкільна освіта: метод. рекомендації / Н. О. Кримова. - Одеса, Університет Ушинського, 2023.- 62 с.
Abstract: Методичні рекомендації до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи психологічного консультування» містять: передмову, загальну інформацію про навчальну дисципліну, теми лекційного курсу, плани практичних занять, питання для самоперевірки, вимоги до виконання самостійної роботи, перелік індивідуальних науково-дослідних завдань, тестові завдання, глосарій. Навчальна дисципліна «Основи психологічного консультування» належить до переліку вибіркових дисциплін у підготовці здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 012 Дошкільна освіта, ОПП «Дошкільна освіта», додаткова спеціальність «Психологія». Завдання дисципліни «Основи психологічного консультування»: сформувати уявлення про сутність, принципи та цілі психологічного консультування; навчити застосовувати теоретичні знання з метою аналізу і вирішення психологічних проблем клієнта; сформувати уявлення про особливості індивідуального та групового психологічного консультування; сформувати розуміння етичних принципів процесу надання професійної психологічної допомоги; оволодіти сучасними технологіями та методами психологічного консультування.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17391
Appears in Collections:Кафедра сімейної та спеціальної педагогіки і психології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Krymova Nataliya Oleksiivna.pdf973.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.