Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17381
Title: Методичні рекомендації по вирішенню задач з кристалографії « Прикладна фізика. Основи текстурного аналізу. Зображення кристалів» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 014Середня освіта (Фізика) та аспірантури
Authors: Волчок, Наталя Аркадіївна
Волчок, Наталья Аркадиевна
Volchok, Natalya Arkadiivna
Брюханов, Аркадій Олексійович
Briukhanov, А. О.
Keywords: методичні рекомендації з фізики
прикладна фізика
кристалографія
кристалографічні задачі
графічні методи
сітка Вульфа
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад "Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського"
Citation: Волчок Н. А. Методичні рекомендації по вирішенню задач з кристалографії « Прикладна фізика. Основи текстурного аналізу. Зображення кристалів» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 014Середня освіта (Фізика) та аспірантури / Н.А. Волчок, А. О. Брюханов. - Одеса: ПНПУ ымены К. Д. Ушинського, 2023. - 55 с.
Abstract: Методичні рекомендації по вирішенню задач з кристалографії «Прикладна фізика. Основи текстурного аналізу. Зображення кристалів» містять методи зображення кристалів і визначення їх характеристик графічними методами за допомогою стереографічних та гномостереографічних проекцій. Розглянуті методи побудови і практичного використання сіток Болдирєва і Вульфа для вирішення кристалографічних задач, практичні запитання і задачі. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Фізика) та аспірантури для самостійної підготовки студентів до виконання контрольних завдань з дисципліни «Кристалографія». «Теорія і практика текстурного аналізу», «Фізика твердого тіла», «Матеріалознавство», «Прикладна фізика».
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17381
Appears in Collections:Кафедра фізики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Volchok Natalya Arkadiivna.pdf4.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.