Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17376
Title: Методичні рекомендації для проведення практичних занять, організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Математичний аналіз» Розділ: Збіжність і рівномірна збіжність функціональних послідовностей і рядів. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014.04 Середня освіта (Математика)
Authors: Урум, Галина Дмитрівна
Urum, Galina Dmytrivna
Олефір, Олена Іванівна
Olefir, Olena Ivanivna
Болдарєва (Мартинюк), Ольга Миколаївна
Boldareva (Martyniuk), Olga Mykolayivna
Keywords: математичний аналіз
методичні рекомендації
самостійна робота з математичного аналізу
функціональні послідовності і ряди
степеневі ряди
критерії оцінювання
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Урум Г. Д. Методичні рекомендації для проведення практичних занять, організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Математичний аналіз» Розділ: Збіжність і рівномірна збіжність функціональних послідовностей і рядів. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014.04 Середня освіта (Математика) / Г. Д. Урум, О. І. Олефір, О. М. Болдарєва. Одеса: Університет Ушиснького, 2023. - 63 с.
Abstract: Методичні рекомендації для проведення практичних занять, організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Математичний аналіз» Розділ: Збіжність і рівномірна збіжність функціональних послідовностей і рядів містять загальний теоретичний матеріал, вирішенні приклади, вправи для самостійного розв’язання. Методичні рекомендації для проведення практичних занять, організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Математичний аналіз» Розділ: Збіжність і рівномірна збіжність функціональних послідовностей і рядів містять загальний теоретичний матеріал, вирішенні приклади, вправи для самостійного розв’язання.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17376
Appears in Collections:Кафедра вищої математики і статистики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Urum.pdf21.84 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.