Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17374
Title: Методичні рекомендації для проведення практичних занять з дисципліни «Практикум з виховної роботи в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» для здобувачів вищої освіти першого освітнього рівня (бакалавр) спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво)
Authors: Ноздрова, Оксана Павлівна
Nozdrova, Oksana Pavlivna
Keywords: методичні рекомендації
виховна робота в оздоровчому таборі
дитячий колектив
практичні щняття
навчально-виховний заклад
компетентності
критерії оцінювання
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад "Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського"
Citation: Ноздрова О. П. Методичні рекомендації для проведення практичних занять з дисципліни «Практикум з виховної роботи в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» для здобувачів вищої освіти першого освітнього рівня (бакалавр) спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) / О. П. Ноздрова. - Одеса6 ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2023. - 48 с.
Abstract: Методичні рекомендації розроблено для допомоги здобувачам першого освітнього рівня (бакалавр) спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво). Подано анотацію дисципліни, плани практичних занять, рекомендовану літературу, вимоги до знань і вмінь здобувачів, набутих у процесі вивчення дисципліни, перелік питань до заліку. підготувати до організації виховної роботи у тимчасовому дитячому колективі здобувачів вищої освіти, що мають проходити педагогічну практику в літніх оздоровчих таборах; ознайомити їх з особливостями виховної роботи в літньому оздоровчому таборі з урахуванням віку дітей, з основами комунарської методики; набути вміння та навички з формування тимчасового дитячого колективу; організації роботи органів самоврядування; планування, підготовки та проведення колективних творчих справ, виховних заходів, змагань, розважальних вікторин під час гурткової роботи в загальноосвітньому навчально-виховному закладі.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17374
Appears in Collections:Кафедра педагогіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nozdrova.pdf861.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.