Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17274
Title: Методичні рекомендації до написання курсових робіт з психології для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 017 Фізична культура і спорт
Authors: Василенко, Ірина Анатоліївна
Vasylenko, Irina Anatolievna
Keywords: курсова робота
методичні рекомендації
017 Фізична культура і спорт
01 Освіта / Педагогіка
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Василенко І. А. Методичні рекомендації до написання курсових робіт з психології для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 017 Фізична культура і спорт метод. рекомендації. Одеса, Університет Ушинського, 2023. 41 с.
Abstract: Вимоги до курсової роботи розроблено з урахуванням Закону України Про вищу освіту», інструкцій Міністерства освіти і науки України, проекту стандартів вищої освіти України з підготовки бакалаврів за напрямом підготовки підготовці здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 01 Освіта / Педагогіка за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт. Курсова робота є кваліфікаційною роботою, яка дає можливість виявити рівень засвоєння студентом теоретичних знань та практичної підготовки, здатність до самостійної роботи за обраною тематикою. Курсова робота є одним із видів індивідуальних робіт студента, оригінальним, завершеним дослідженням у галузі знань та містить сукупність результатів, положень, що пропонуються для публічного захисту. Курсова робота виконується відповідно до напрямів наукових і прикладних досліджень і має засвідчити: рівень професійної підготовки студента; вміння застосовувати здобуті у вищому навчальному закладі знання для розв'язання практичних завдань; свідоме засвоєння знань та їх систематизацію; наявність у студента навичок професійної роботи; здатність критично мислити та вміння аргументувати власну точку зору. Курсова робота виконується на основі вивчення спеціальної вітчизняної та зарубіжної літератури, останніх досліджень з обраної теми, а також результатів власних досліджень реального об'єкта з метою вирішення визначених прикладних завдань у сфері майбутньої професійної діяльності. Метою виконання курсової роботи є продемонструвати рівень володіння студентами навичками самостійного аналізу наукової літератури, розробки дослідницької програми, вибору та реалізації дослідницьких процедур, аналізу, інтерпретації та презентації отриманих результатів, а також їх застосування для розв'язання конкретних науково-практичних завдань. Ціль курсової роботи полягає в оцінці студентської здатності виявляти критичне мислення, використовувати методи наукового дослідження та самостійно аналізувати наукову літературу. Студент повинен вміти систематизувати та організувати знання, а також аргументовано представляти свою точку зору на вибрану тему. Крім того, курсова робота дозволяє студентам використовувати актуальні методи та підходи при вирішенні конкретних наукових проблем. Вона сприяє розвитку їхніх дослідницьких навичок та підвищенню рівня професійної підготовки. Отже, виконання курсової роботи має на меті продемонструвати вміння студента самостійно аналізувати наукову літературу, розробляти дослідницькі програми, застосовувати методи дослідження, аналізувати та інтерпретувати отримані результати, а також успішно застосовувати їх для розв'язання конкретних науково-практичних завдань.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17274
Appears in Collections:Кафедра загальної та диференціальної психології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vasylenko.pdf953.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.