Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17264
Назва: Методичні рекомендації з дисципліни «Теорія і методика викладання інтегрованого курсу «Мистецтво» в закладах загальної середньої освіти»
Автори: Степанова, Людмила Василівна
Stepanova, Lyudmila Vasylivna
Ключові слова: теорія викладання мистецтва
методика викладання мистецтва
заклад загальної середньої освіти
методичні рекомендації
Дата публікації: 2023
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Степанова Л. В. Методичні рекомендації з дисципліни «Теорія і методика викладання інтегрованого курсу «Мистецтво» в закладах загальної середньої освіти» до самостійної роботи здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем зі спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) Одеса : Університет Ушинського». 2023. 48 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації з дисципліни «Теорія і методика викладання інтегрованого курсу «Мистецтво» в закладах загальної середньої освіти» до самостійної роботи здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем зі спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) містять зміст дисципліни, теми, форми та плани проведення практичних занять, зміст та специфіку самостійної роботи з опанування освітнього матеріалу дисципліни, специфіку індивідуального науково-дослідного завдання та методичні рекомендації щодо його виконання, вимоги та критерії оцінювання різних видів робіт, список рекомендованих джерел інформації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17264
Розташовується у зібраннях:Кафедра музичного мистецтва і хореографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Stepanova 2022.pdf903.91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.