Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17264
Title: Методичні рекомендації з дисципліни «Теорія і методика викладання інтегрованого курсу «Мистецтво» в закладах загальної середньої освіти»
Authors: Степанова, Людмила Василівна
Stepanova, Lyudmila Vasylivna
Keywords: теорія викладання мистецтва
методика викладання мистецтва
заклад загальної середньої освіти
методичні рекомендації
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Степанова Л. В. Методичні рекомендації з дисципліни «Теорія і методика викладання інтегрованого курсу «Мистецтво» в закладах загальної середньої освіти» до самостійної роботи здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем зі спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) Одеса : Університет Ушинського». 2023. 48 с.
Abstract: Методичні рекомендації з дисципліни «Теорія і методика викладання інтегрованого курсу «Мистецтво» в закладах загальної середньої освіти» до самостійної роботи здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем зі спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) містять зміст дисципліни, теми, форми та плани проведення практичних занять, зміст та специфіку самостійної роботи з опанування освітнього матеріалу дисципліни, специфіку індивідуального науково-дослідного завдання та методичні рекомендації щодо його виконання, вимоги та критерії оцінювання різних видів робіт, список рекомендованих джерел інформації.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17264
Appears in Collections:Кафедра музичного мистецтва і хореографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Stepanova 2022.pdf903.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.