Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17188
Назва: Методичні рекомендації до виконання практичних та самостійних робіт з композиції до дисципліни «Дизайн інтер’єру» для здобувачів вищої освіти 3 року навчання за першим (бакалаврським) рівнем зі спеціальності 015 Професійна освіта (Дизайн)
Автори: Туляєв, Володимир Володимирович
Tulayev, Volodymyr Volodymyrovych
Ключові слова: дизайн інтер’єру
методичні рекомендації
простір інтер’єру
тривимірний простір
комп'ютерна графіка
художній образа в дизайні інтер’єру
Дата публікації: 2023
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Туляєв В. В. Методичні рекомендації до виконання практичних та самостійних робіт з композиції до дисципліни «Дизайн інтер’єру» для здобувачів вищої освіти 3 року навчання за першим (бакалаврським) рівнем зі спеціальності 015 Професійна освіта (Дизайн) / В. В. Туляєв. – Одеса : Університет Ушинського, 2023. – 30 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації побудовані на основі специфіки навчання на кафедрах дизайну на навчальному предметі «Дизайн інтер’єру». Вказана обставина зумовлює необхідність поглибленого вивчення основ композиції із врахуванням особливостей формування тривимірного простору інтер’єру. Також передбачено, що вивчення теоретичних основ композиції інтер’єру може застосовуватися у всіх інших різновидах дизайну. Поряд із набуттям знань і вмінь з композиції важливо при викладанні цього предмету формувати у студентів готовність до професійного самовизначення саме у сфері вузьких художніх спеціальностях і надати можливість спробувати власні сили у вирішенні творчих завдань, професійного рівня. Тому розроблені методичні рекомендації надають можливість застосування такої тематики, яка спрямована на професійну орієнтацію учнів і поступове введення їх у світ вузьких спеціальностей сучасного дизайну.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17188
Розташовується у зібраннях:Кафедра технологічної і професійної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tulayev.pdf553.23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.