Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17188
Title: Методичні рекомендації до виконання практичних та самостійних робіт з композиції до дисципліни «Дизайн інтер’єру» для здобувачів вищої освіти 3 року навчання за першим (бакалаврським) рівнем зі спеціальності 015 Професійна освіта (Дизайн)
Authors: Туляєв, Володимир Володимирович
Tulayev, Volodymyr Volodymyrovych
Keywords: дизайн інтер’єру
методичні рекомендації
простір інтер’єру
тривимірний простір
комп'ютерна графіка
художній образа в дизайні інтер’єру
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Туляєв В. В. Методичні рекомендації до виконання практичних та самостійних робіт з композиції до дисципліни «Дизайн інтер’єру» для здобувачів вищої освіти 3 року навчання за першим (бакалаврським) рівнем зі спеціальності 015 Професійна освіта (Дизайн) / В. В. Туляєв. – Одеса : Університет Ушинського, 2023. – 30 с.
Abstract: Методичні рекомендації побудовані на основі специфіки навчання на кафедрах дизайну на навчальному предметі «Дизайн інтер’єру». Вказана обставина зумовлює необхідність поглибленого вивчення основ композиції із врахуванням особливостей формування тривимірного простору інтер’єру. Також передбачено, що вивчення теоретичних основ композиції інтер’єру може застосовуватися у всіх інших різновидах дизайну. Поряд із набуттям знань і вмінь з композиції важливо при викладанні цього предмету формувати у студентів готовність до професійного самовизначення саме у сфері вузьких художніх спеціальностях і надати можливість спробувати власні сили у вирішенні творчих завдань, професійного рівня. Тому розроблені методичні рекомендації надають можливість застосування такої тематики, яка спрямована на професійну орієнтацію учнів і поступове введення їх у світ вузьких спеціальностей сучасного дизайну.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17188
Appears in Collections:Кафедра технологічної і професійної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tulayev.pdf553.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.