Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17145
Title: Методичні вказівки щодо вивчення дисципліни «Іміджелогія» для дистанційного навчання у період карантину для студентів 3 курсу заочної форми навчання спеціальність 061 «Журналістика»
Authors: Мельничук, Ірина Валентинівна
Melnychuk, Iryna Valentynivna
Keywords: іміджелогія
іміджмейкінг
журналістика
паблік рилейшнз
методичні рекомендації з іміджелогії
Issue Date: 2020
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Мельничук І. В. Методичні вказівки щодо вивчення дисципліни «Іміджелогія» для дистанційного навчання у період карантину для студентів 3 курсу заочної форми навчання спеціальність 061 «Журналістика» / І. В. Мельничук. - Одеса: Університет Ушинськоео, 2020. - 12 с.
Abstract: Методичні вказівки щодо вивчення дисципліни «Іміджелогія» зроблені для дистанційного навчання у період карантину для студентів 3 курсу заочної форми навчання спеціальність 061 «Журналістика». Мета навчальної дисципліни: формування у майбутніх спеціалістів теоретичних знань й практичних навичок у галузі іміджелогії та іміджмейкінгу, ознайомити студентів з основними принципами іміджмейкінгу; представити множину різновидів іміджів у систему сучасної комунікації; охарактеризувати специфіку індивідуального та професійного іміджів у різних сферах суспільного життя; пояснити основні техніки та технології іміджування; створити умови та необхідний рівень для формування ефективного індивідуального іміджу майбутнього фахівця у галузі реклами та паблік рилейшнз;
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17145
Appears in Collections:Кафедра психіатрії, медичної та спеціальної психології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Melnychuk Iryna Valentynivna.pdf683.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.