Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17144
Title: Методичні вказівки щодо вивчення дисципліни «Соціальні технології» для дистанційного навчання у період карантину для студентів 3 курсу очної форми навчання спеціальність 053 «Психологія»
Authors: Мельничук, Ірина Валентинівна
Melnychuk, Iryna Valentynivna
Keywords: соціальні технології
методичні вказівки з соціальної технології
практичні навички
соціально-технологічна дяльність
Issue Date: 2020
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Мельничук І. В. Методичні вказівки щодо вивчення дисципліни «Соціальні технології» для дистанційного навчання у період карантину для студентів 3 курсу очної форми навчання спеціальність 053 «Психологія» / І. В. Мельничук. Одеса: Університет Ушиснького, 2023. - 11 с.
Abstract: Методичні вказівки щодо вивчення дисципліни «Соціальні технології» для дистанційного навчання у період карантину для студентів 3 курсу очної форми навчання спеціальність 053 «Психологія». Мета навчальної дисципліни: формування у майбутніх спеціалістів теоретичних знань й практичних навичок у галузі соціальних технологій, ознайомлення студентів з сутністю, структурою, видами та функціями соціальних технологій; найбільш розповсюдженими підходами до методів соціальних технологій; вітчизняним та зарубіжним досвідом соціальних технологій; формування вмінь і практичних навичок з застосування методів та прийомів створення та розвитку соціальних технологій;
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17144
Appears in Collections:Кафедра психіатрії, медичної та спеціальної психології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Melnychuk.pdf738.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.