Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17105
Назва: Методика навчання розв`язанню текстових задач: методичні рекомендації для організації самостійної роботи та дистанційного навчання за курсом "Методика навчання шкільного курсу математики" здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем спеціальності 014 Середня освіта (Математика)
Автори: Коростіянець, Тамара Петрівна
Korostiyanets, Tamara Petrivna
Ключові слова: методичні рекомендації з математики
розв`язання текстових задач
текстової задачі
пропедевтика розв`язання текстових задач
етапи розв'язання зад
складання рівнянь
Дата публікації: 2023
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Коростіянець Т. П. Методика навчання розв`язанню текстових задач : методичні рекомендації для організації самостійної роботи та дистанційного навчання за курсом "Методика навчання шкільного курсу математики" здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем спеціальності 014 Середня освіта (Математика) / Т. П. Коростіянець. - Одеса: Університет Ушинського, 2023. - 33 с.
Короткий огляд (реферат): Методика навчання розв`язанню текстових задач - методичні рекомендації для організації самостійної роботи та дистанційного навчання за курсом "Методика навчання шкільного курсу математики" здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем спеціальності 014Середня освіта (Математика). Методичні рекомендації містять методику розв’язування текстових задач складанням рівнянь в основній школі. В ній, крім загальних питань, висвітлено методику розв’язування найважливіших типів задач з курсу алгебри арифметичним, алгебраїчним і геометричним методами. Щоб забезпечити наступність у викладанні математики, аналізуються також способи розв’язання задач, характерні для V – VI класів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17105
Розташовується у зібраннях:Кафедра математики і методики її навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Korostiyanets Tamara Petrivna 2023.pdf971.59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.