Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17105
Title: Методика навчання розв`язанню текстових задач: методичні рекомендації для організації самостійної роботи та дистанційного навчання за курсом "Методика навчання шкільного курсу математики" здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем спеціальності 014 Середня освіта (Математика)
Authors: Коростіянець, Тамара Петрівна
Korostiyanets, Tamara Petrivna
Keywords: методичні рекомендації з математики
розв`язання текстових задач
текстової задачі
пропедевтика розв`язання текстових задач
етапи розв'язання зад
складання рівнянь
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Коростіянець Т. П. Методика навчання розв`язанню текстових задач : методичні рекомендації для організації самостійної роботи та дистанційного навчання за курсом "Методика навчання шкільного курсу математики" здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем спеціальності 014 Середня освіта (Математика) / Т. П. Коростіянець. - Одеса: Університет Ушинського, 2023. - 33 с.
Abstract: Методика навчання розв`язанню текстових задач - методичні рекомендації для організації самостійної роботи та дистанційного навчання за курсом "Методика навчання шкільного курсу математики" здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем спеціальності 014Середня освіта (Математика). Методичні рекомендації містять методику розв’язування текстових задач складанням рівнянь в основній школі. В ній, крім загальних питань, висвітлено методику розв’язування найважливіших типів задач з курсу алгебри арифметичним, алгебраїчним і геометричним методами. Щоб забезпечити наступність у викладанні математики, аналізуються також способи розв’язання задач, характерні для V – VI класів.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17105
Appears in Collections:Кафедра математики і методики її навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Korostiyanets Tamara Petrivna 2023.pdf971.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.