Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16958
Title: Методичні вказівки для самостійної роботи студентів із навчальної дисципліни «Практичний курс німецькоі мови» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня денної та заочної форми навчання за спеціальністю 014 Середня освіта (Мова і література (англійська)), Філологія «Переклад (перша – англійська, друга – німецька)»
Authors: Бублик, Віолета Вадимівна
Bublyk, Violeta
Keywords: методичні вказівки
німецька мова
самостійної роботи студентів
методичні вказівки з іноземної мови
практичний курс німецькоі мови
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Бублик В. В. Методичні вказівки для самостійної роботи студентів із навчальної дисципліни «Практичний курс німецькоі мови» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня денної та заочної форми навчання за спеціальністю 014 Середня освіта (Мова і література (англійська)), Філологія «Переклад (перша – англійська, друга – німецька)» / В. В. Бублик. - Одеса: ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського, 2023. - 36 с.
Abstract: Методичні вказівки з курсу німецької мови на теми: «Wohnung» і «Essen» складені у відповідності до вимог, викладених в діючих програмах по даному курсу. Методичні вказівки містять загальні тексти, граматичні та лексичні вправи для студентів освітньо-кваліфікаційних рівнів ,,бакалавр”. Мета видання – допомогти студентам набути вмінь та навиків при освоєні німецької мови, організувати самостійну перекладацьку діяльність, вдосконалити набуті в процесі навчання навички перекладу з української на німецьку мови та навпаки, а також забезпечити достатній об’єм вправ для здобуття та закріплення відповідних компетенцій.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16958
Appears in Collections:Кафедра перекладу і теоретичної та прикладної лінгвістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bublyk Violeta.pdf642.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.