Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16640
Назва: Навчально-методичний посібник розроблено для допомоги здобувачам першого (освітньо-наукового) рівня вищої освіти зі спеціальності 016 Спеціальна освіта з дисципліни "Гігієна"
Автори: Arnautova, Larysa Valentynivna
Арнаутова, Лариса Валентинівна
Ключові слова: лабораторно-практичні заняття
гігієна дітей та підлітків
оцінка освітленості приміщення
гігієнічне значення харчових речовин
оцінка харчування
оцінка постави школярів
методика дослідження осанки
працездатність серцево-судинної системи
Проба Мартіне-Кушелевського
Дата публікації: 2023
Видавництво: Букаєв Вадим Вікторович
Бібліографічний опис: Арнаутова Л. В. Навчально-методичний посібник розроблено для допомоги здобувачам першого (освітньо-наукового) рівня вищої освіти зі спеціальності 016 Спеціальна освіта з дисципліни "Гігієна" / Л. В. Арнаутова. - Л. В. Арнаутова – Одеса: видавець Букаєв Вадим Вікторович, 2023. – 32 с.
Короткий огляд (реферат): Посібник призначений для проведення лабораторно-практичних занять з дисципліни "Гігієна" у вивченні якої особлива увага приділяється питанням гігієни дітей та підлітків. Вивчення цієї дисципліни направлено на систематизацію наукових знань про принципи організації та здійснення лабораторних та інструментальних досліджень факторів середовища проживання дітей і підлітків з метою попередження їх несприятливого впливу на зростаючий організм і забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя дитячого населення. Основними завданнями даної дисципліни є дослідження відповідності функціональних і фізичних можливостей дітей і підлітків конкретним умовам навколишнього середовища, а також виявлення характеру та інтенсивності впливу різних факторів на організм. На лабораторно-практичному занятті студенти узагальнюють і поглиблюють отримані на лекційному занятті знання з теми і застосовують їх для вирішення практичних завдань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16640
Розташовується у зібраннях:Кафедра дефектології та фізичної реабілітації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Arnautova Larysa Valentynivna.pdf1.01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.