Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16640
Title: Навчально-методичний посібник розроблено для допомоги здобувачам першого (освітньо-наукового) рівня вищої освіти зі спеціальності 016 Спеціальна освіта з дисципліни "Гігієна"
Authors: Arnautova, Larysa Valentynivna
Арнаутова, Лариса Валентинівна
Keywords: лабораторно-практичні заняття
гігієна дітей та підлітків
оцінка освітленості приміщення
гігієнічне значення харчових речовин
оцінка харчування
оцінка постави школярів
методика дослідження осанки
працездатність серцево-судинної системи
Проба Мартіне-Кушелевського
Issue Date: 2023
Publisher: Букаєв Вадим Вікторович
Citation: Арнаутова Л. В. Навчально-методичний посібник розроблено для допомоги здобувачам першого (освітньо-наукового) рівня вищої освіти зі спеціальності 016 Спеціальна освіта з дисципліни "Гігієна" / Л. В. Арнаутова. - Л. В. Арнаутова – Одеса: видавець Букаєв Вадим Вікторович, 2023. – 32 с.
Abstract: Посібник призначений для проведення лабораторно-практичних занять з дисципліни "Гігієна" у вивченні якої особлива увага приділяється питанням гігієни дітей та підлітків. Вивчення цієї дисципліни направлено на систематизацію наукових знань про принципи організації та здійснення лабораторних та інструментальних досліджень факторів середовища проживання дітей і підлітків з метою попередження їх несприятливого впливу на зростаючий організм і забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя дитячого населення. Основними завданнями даної дисципліни є дослідження відповідності функціональних і фізичних можливостей дітей і підлітків конкретним умовам навколишнього середовища, а також виявлення характеру та інтенсивності впливу різних факторів на організм. На лабораторно-практичному занятті студенти узагальнюють і поглиблюють отримані на лекційному занятті знання з теми і застосовують їх для вирішення практичних завдань.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16640
Appears in Collections:Кафедра дефектології та фізичної реабілітації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Arnautova Larysa Valentynivna.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.