Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16610
Title: Використання онлайн-сервісу Classtime на уроках математики в початковій школі
Authors: Бріцкан, Тетяна
Keywords: Classtime
сервіс для текстових завдань
урок математики в початковій школі
використання онлайн-сервісу на уроці
дистанційне навчання математики
Issue Date: 2022
Publisher: Вид-во "Ранок"
Citation: Бріцкан Т. Г. Використання онлайн-сервісу Classtime на уроках математики в початковій школі / Т. Г. Бріцкан // Наступність у навчанні математики в умовах реформи загальної середньої освіти: реалії та перспективи: збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської науково-практичної конференції, 26–28 грудня 2022 р. / Міністерство освіти і науки України, ДЗ «ПНПУ імені К.Д. Ушинського» [та ін.]. – Харків : Вид-во «Ранок», 2022. – С. 7-9.
Abstract: Classtime – це сервіс для створення тестових завдань із миттєвою візуалізацією рівня розуміння та прогресу усього класу в реальному часі [1]. Сервіс пропонує безплатну та платну версії. Характерними особливостями преміум версії є доступ до командних ігор і пазлів; об’єднання учнів у Класи та можливість повної інтеграції робіт із Google Classroom; користування планувальником сесії та обмеження у часі; розширене оцінювання відповідей; детальні звіти в pdf/excel-таблицях по класах або індивідуальні по учнях. Користуючись сервісом Classtime, учитель має змогу користуватися готовими завданнями з Khan Academy, Завдання ЗНО, IB Plato та Публічної Бібліотеки. У сервісі Classtime є можливість створити колекцію інтерактивних і неінтерактивних завдань у форматі сесії. Для того, щоб потрапити учням до завдань, вчитель надсилає їм посилання та код сесії. Спеціальної реєстрації на сервісі не потрібно. Потрапивши до головної сторінки сервісу учень переходить до рядку «Учням» та вписує у текстове поле код.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16610
Appears in Collections:Наступність у навчанні математики в умовах реформи загальної середньої освіти: реалії та перспективи (2022)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Brytskan.pdf3.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.