Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/16609| Title: | Методичні рекомендації до самостійної роботи здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 053 Психологія з курсу «Практика критичного мислення» | 
| Authors: | Черножук, Юрій Григорович Chernozhuk, Yuryi Hryhorevych  | 
| Keywords: | практика критичного мислення критичне мислення методичні рекомендації властивості критичного мислення критичне мислення і мовлення. діагностика і розвиток критичного мислення самостійна робота здобувачів вищої освіти індивідуальні навчально-дослідні завдання  | 
| Issue Date: | 2023 | 
| Publisher: | Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» | 
| Citation: | Черножук Ю. Г. Методичні рекомендації до самостійної роботи здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 053 Психологія з курсу «Практика критичного мислення» / Ю. Г. Черножук. - Одеса: ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2023. - 32 с. | 
| Abstract: | Дисципліна «Практика критичного мислення» є вибірковим компонентом освітньо-професійної програми для забезпечення загальних та спеціальних компетентностей магістрів спеціальності 053 «Психологія». Мета навчальної дисципліни: «Практика критичного мислення» повинна допомогти магістрантам розвинути критичне мислення, виробити практичні навички проблемно-орієнтованого, раціонального, ефективного, мислення ознайомити їх з формами та прийомами раціонального пізнання, створити у них загальне уявлення про логічні методи та підходи, що використовуються в галузі їх професійної діяльності. | 
| URI: | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/16609 | 
| Appears in Collections: | Кафедра загальної та диференціальної психології | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Chernozhuk Yuryi Hryhorevych (1).pdf | 757.37 kB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.