Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16363
Title: Роль інновацій у декоративно- прикладному мистецтві
Authors: Штыкало, Татьяна Степановна
Штикало, Тетяна Степанівна
Shtykalo, Tetyana Stepanivna
Keywords: декоративно-прикладне мистецтво
творчість
педагог
інновація
підхід
технологія
Issue Date: 2021
Publisher: Астропринт
Citation: Штикало Т. С. Роль інновацій у декоративно- прикладному мистецтві / Т. С. Штикало // Декоративно-прикладне мистецтво в національній системі художньо-педагогічної освіти : сучасний досвід і перспективи : тези доповідей І Всеукраїнської науково-практичної конференції; [упоряд. : О. В. Ткачук, Т. С. Штикало], (м. Одеса, 18–19 березня 2021 р.). — Одеса : ДЗ «Південноукр. нац. пед. ун-т ім. К. Д. Ушинського» (Астропринт), 2021. – C. 85-87.
Abstract: Сучасна система художньої освіти орієнтована на розкриття творчого потенціалу особистості через активну взаємодію з соціумом крізь призму різноманітних видів художньої діяльності, серед яких декоративно-прикладному мистецтву (ДПМ) надається важливе значення. У сучасному світі робота з відродження і підвищення інтересу до декоративно-прикладного мистецтва як до явища культури поступово зростає. Але виникає інша проблема — як зберегти національні традиції ДПМ у сучасних умовах існування з одночасним застосуванням новаторства в цій області? Як, де і якими засобами знайти ці новаторства або інноваційні підходи, рішення, технології?
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16363
Appears in Collections:Декоративно-прикладне мистецтво в національній системі художньо-педагогічної освіти: сучасний досвід і перспективи (2021)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Shtykalo.pdf543.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.