Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16151
Title: Методичні рекомендації з дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень» для здобувачів другого (магістерського) рівня спеціальності 053 «Психологія» за ОПП «Клінічна та реабілітаційна психологія"
Authors: Lаzоrenkо, Tetiana Mykolaivna
Лазоренко, Тетяна Миколаївна
Keywords: методологія та організація наукових досліджень
лекційні заняття
семінарські та практичні заняття
термінологічний словник
методи наукового дослідження
Issue Date: 2022
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Лазоренко Т. Н. Методичні рекомендації з дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень» для здобувачів другого (магістерського) рівня спеціальності 053 «Психологія» за ОПП «Клінічна та реабілітаційна психологія" / Т. Н. Лазоренко. - Одеса: Університет Ушинського, 2022. - 21 с.
Abstract: Методологія та організація наукових досліджень» є дисципліною, що формує систему знань про основи наукових досліджень в галузі психології, зі змістом дослідницької та практичної діяльності психологів у відповідності до вимог; ознайомлення з предметом, об’єктом, базовими категоріями, методологією наукових досліджень, завданнями, принципами, формами й методами дослідження в психології, психологічним інструментарієм при психодіагностиці психічних процесів, особистісних особливостей, пов’язаних з практичною роботою психологів в різних галузях, дослідженням взаємозв’язку між методологією та організацією наукових досліджень. Мета навчальної дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень»: надання здобувачам уявлення щодо основ методології наукового дослідження; ознайомлення зі змістом дослідницької діяльності практичних психологів у відповідності до вимог роботи психолога; ознайомлення з предметом, об’єктом, базовими категоріями, методологією наукових досліджень, завданнями, принципами, формами й методами психологічного дослідження, що впливають на свідомість особистості майбутнього психолога; оволодіння психологічними особливостями методу наукового дослідження, методами емпіричного та теоретичного дослідження, поглибленого розуміння організації психологічного дослідження.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16151
Appears in Collections:Кафедра психіатрії, медичної та спеціальної психології

Files in This Item:
File SizeFormat 
Lаzоrenkо Tetiana Mykolaivna.pdf422.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.