Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15821
Title: Методичні матеріали до навчальної дисципліни «Проблеми автоматизованого перекладу»: практичні завдання, завдання до самостійної роботи студентів, індивідуальні навчально-дослідні завдання, контрольні завдання для здобувачів освіти за другим (магістерським) рівнем Денне і заочне відділення Перший рік навчання Спеціальність 035 «Філологія»
Authors: Корольова, Тетяна Михайлівна
Korolova, Tetiana Mykhailivna
Іліаді, Олександр Іванович
Iliadi, Alexander
Keywords: автоматизований переклад
практичні завдання
семестрові завдання для самостійної роботи
оцінювання самостійної роботи студентів
Issue Date: 2022
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Корольова Т. М. Методичні матеріали до навчальної дисципліни «Проблеми автоматизованого перекладу»: практичні завдання, завдання до самостійної роботи студентів, індивідуальні навчальнодослідні завдання, контрольні завдання для здобувачів освіти за другим (магістерським) рівнем Денне і заочне відділення Перший рік навчання Спеціальність 035 «Філологія» / Т. М. Корольова, О. І. Іліаді. – Одеса: ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2022. – 22 с.
Abstract: Методичні матеріали до навчальної дисципліни ««Проблеми автоматизованого перекладу»: практичні завдання, завдання до самостійної роботи студентів, індивідуальні навчально-дослідні завдання, контрольні завдання (для здобувачів освіти за другим (магістерським) рівнем; денне і заочне відділення; перший рік навчання)» затверджені на засіданні кафедри перекладу і теоретичної та прикладної лінгвістики Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського».
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15821
Appears in Collections:Кафедра перекладу і теоретичної та прикладної лінгвістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Korolova Tetiana Mykhailivna 2022.pdf339.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.