Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15781
Title: Методичні вказівки для самостійної роботи студентів із навчальної дисципліни «Теорія та практика перекладу». Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня факультету іноземних мов за спеціальністю 035 Філологія «Переклад (перша – англійська, друга – китайська)» (спеціалізація 035.041 – германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська))
Authors: Дерік, Ілона Морисівна
Derik, Ilona Morisivna
Keywords: методичні матеріали
самостійна робота
теорія перекладу
практика перекладу
англійська мова
китайська мова
германські мови та літератури
переклад
Issue Date: 2019
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Методичні вказівки для самостійної роботи студентів із навчальної дисципліни «Теорія та практика перекладу». Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня факультету іноземних мов за спеціальністю 035 Філологія «Переклад (перша – англійська, друга – китайська)» (спеціалізація 035.041 – германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська)) / Дерік І.М. Одеса: ПНПУ ім. К.Д. Ушинського, 2019. 50 с.
Abstract: У методичних вказівках представлено навчальний матеріал, який відображає зміст навчальної дисципліни «Теорія та практика перекладу» і може бути використаний для самостійної підготовки здобувачів вищої освіти зі спеціальності 035 «Філологія». Рекомендується для здобувачів денної та заочної форм навчання факультету іноземних мов.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15781
Appears in Collections:Кафедра перекладу і теоретичної та прикладної лінгвістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TIPP2019.pdf417.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.