Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15776
Title: Методичні вказівки до лекцій із навчальної дисципліни «Основи науково-технічного перекладу» для здобувачів вищої освіти першого року навчання другого (магістерського) рівня факультету іноземних мов денної та заочної форми навчання зі спеціальності 035 Філологія (переклад з англійської, китайської українською)
Authors: Дерік, Ілона Морисівна
Derik, Ilona Morisivna
Keywords: переклад
методичні рекомендації
науково-технічний переклад
філологія
Issue Date: 2018
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Методичні вказівки до лекцій із навчальної дисципліни «Основи науково-технічного перекладу» для здобувачів вищої освіти першого року навчання другого (магістерського) рівня факультету іноземних мов денної та заочної форми навчання зі спеціальності 035 Філологія (переклад з англійської, китайської українською) / Дерік І.М. Одеса: ПНПУ К.Д. Ушинського, 2018. 44 с.
Abstract: У методичних вказівках представлено навчальний матеріал, який відображає зміст лекційного курсу з навчальної дисципліни «Основи науково-технічного перекладу» і може бути використаний для самостійної підготовки здобувачів вищої освіти зі спеціальності 035 Філологія (переклад з англійської, китайської українською). Рекомендується для здобувачів денної та заочної форм першого року навчання другого (магістерського) рівня факультету іноземних мов.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15776
Appears in Collections:Кафедра перекладу і теоретичної та прикладної лінгвістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ONTP.pdf515.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.