Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15739
Назва: Методичні рекомендації до підготовки та захисту кваліфікаційних (магістерських) робіт для здобувачів другого магістерського рівня. Галузь знань 01 «Освіта», спеціальність 016 «Спеціальна освіта (Логопедія)»
Автори: Форостян, Ольга Іванівна
Forostjan, Olha Ivanivna
Соколова, Ганна Борисівна
Sokolova, Hanna Borysivna
Ключові слова: методичні рекомендації
кваліфікаційна (магістерська) робота
логопедія
Дата публікації: 2021
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації до підготовки та захисту кваліфікаційних (магістерських) робіт для здобувачів другого магістерського рівня. Галузь знань 01 «Освіта», спеціальність 016 «Спеціальна освіта (Логопедія)» ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» уклад. Форостян О.І., Соколова Г.Б. – Одеса, 2021. – 19 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна (магістерська) робота – важливий різновид самостійної наукової роботи студентів, під час написання якої вони опановують методи та набувають умінь проводити наукові дослідження. Кваліфікаційною (магістерською) роботою студент завершує свою навчальну та наукову підготовку в університеті. Вона повинна засвідчити професійну зрілість випускника, виявити його загальнонаукову та спеціальну підготовку, уміння застосовувати здобуті в університеті знання для виконання конкретних наукових та практичних завдань. Основною вимогою до студентів є самостійне і творче виконання завдань кваліфікаційної (магістерської) роботи. Атестація здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня здійснюється на підставі оцінки рівня сформованості компетентностей випускників, передбачених освітньо-професійною програмою, та досягнення наступних результатів навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15739
Розташовується у зібраннях:Кафедра дефектології та фізичної реабілітації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mag robota.pdf761.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.