Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15731
Title: Методичні матеріали до практичних занять з навчальної дисципліни «Вплив професійної підготовки на якість перекладу»: завдання до самостійної роботи студентів, індивідуальні навчально-дослідні завдання, контрольні завдання
Authors: Попова, Олександра Володимирівна
Popova, Oleksandra Volodymyrivna
Keywords: методичні матеріали
практичне заняття
вплив професійної підготовки на якість перекладу
самостійна робота студентів
індивідуальне навчально-дослідне завдання
контрольні завдання
філологія
Issue Date: 2021
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Методичні матеріали до практичних занять з навчальної дисципліни «Вплив професійної підготовки на якість перекладу»: завдання до самостійної роботи студентів, індивідуальні навчально-дослідні завдання, контрольні завдання» для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем ОПП «Філологія», спеціальність 035 Філологія. – 26 с.
Abstract: Мета навчальної дисципліни: формування системи знань зі специфіки професійної підготовки майбутніх перекладачів англійської та китайської мов як підґрунтя для здійснення якісного перекладу. Дисципліна «Вплив професійної підготовки на якість перекладу» розрахована на вивчення здобувачами вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем ОПП «Філологія» (спеціальність 035 Філологія) денної і заочної форм навчання протягом одного семестру. По закінченню вивчення навчальної дисципліни «Вплив професійної підготовки на якість перекладу» передбачено проведення підсумкового контролю (залік) за рівнем практичної та теоретичної підготовки студентів. Відповідно до робочої програми навчальної дисципліни (див. Робоча програма із навчальної дисципліни «Вплив професійної підготовки на якість перекладу», п. 5 ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ» навчальний матеріал специфіковано в двох змістових модулях.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15731
Appears in Collections:Кафедра перекладу і теоретичної та прикладної лінгвістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vplyv.pdf549.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.