Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15240
Title: Україна – Китай: 10 років академічної та наукової співпраці в межах проєкту «Інститут Конфуція"
Authors: Музиченко, Ганна В’ячеславівна
Muzychenko, Hanna Vyacheslavivna
Keywords: міжнародний проєкт
Інститу Конфуція
співробітництво
лінгводидактичні проблеми в
Issue Date: 2022
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»; Харбінський інженерний університет
Citation: Музиченко Г. В. Україна – Китай: 10 років академічної та наукової співпраці в межах проєкту «Інститут Конфуція" / Г. В. Музиченко // Актуальні проблеми філології і професійної підготовки фахівців у полікультурному просторі: міжнародний журнал. – Вип. 5. – Одеса; Харбін : Харбінський інженерний університет, 2022. ‒ С. 8-10.
Abstract: Міжнародний проєкт «Інститут Конфуція» Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського, якому у 2022 року виповнюється 10 років, і створений на його основі Освітньо-культурний центр «Інститут Конфуція», спрямовані на поглиблення співпраці між Україною та КНР на рівні освіти та культури. Вже 10 років поспіль проєкт, який спонсується урядом КНР, успішно сприяє підготовці вчителів та перекладачів китайської мови, що дозволило забезпечити південь України високоякісними фахівцями з китайської мови, що дало поштовх розвитку україно-китайського економічного співробітництва в регіоні та забезпечити школи м. Одеси кваліфікованими учителями китайської мови як іноземної.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15240
Appears in Collections:2022 Вип. 5

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Muzychenko Hanna Vyacheslavivna 2022.pdf2.98 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.