Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15186
Title: Методичні рекомендації з переддипломної практики для здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем освітньо-професійної програми «Психологія»
Authors: Фурман, Анатолій Анатолійович
Foorman, Anatoliy Anatoliyоvych
Ільницька, Лариса Анатоліївна
Ilnitska, Larysa Anatoliyvna
Keywords: методичні рекомендації
переддипломна практика
опис звітної документації з практики
Issue Date: 2022
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Фурман А. А. Методичні рекомендації з переддипломної практики для здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем освітньо-професійної програми «Психологія» / А. А. Фурман, Л. А. Ільницька. – Одеса, 2022. – 29 с.
Abstract: Методичні рекомендації з переддипломної практики призначені для здобувачів вищої освіти другого року навчання спеціальності 053 Психологія. Методичні рекомендації містять опис звітної документації з практики, яку здобувачі проходять за спеціальністю. Мета переддипломної практики – застосування в практичній діяльності знань та вмінь щодо здійснення пошуку, опрацювання та аналізу професійно- важливих знань із різних джерел із використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій; оволодіння вміннями організовувати та проводити психологічне дослідження із застосуванням валідних та надійних методів, розробляти просвітницькі матеріали та освітні програми, впроваджувати їх, отримувати зворотній зв’язок, оцінювати якість, здійснювати адаптацію та модифікацію існуючих наукових підходів і методів до конкретних ситуацій професійної діяльності, доступно й аргументовано представляти результати досліджень у писемній та усній формах, брати участь у фахових дискусіях.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15186
Appears in Collections:Кафедра теорії та методики практичної психології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Foorman Anatoliy Anatoliyоvych 2022.pdf398.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.