Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15184
Title: Методичні рекомендації з виробничої практики (асистентської) для здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем освітньо-професійної програми «Психологія»
Authors: Фурман, Анатолій Анатолійович
Foorman, Anatoliy Anatoliyоvych
Ільницька, Лариса Анатоліївна
Ilnitska, Larysa Anatoliyvna
Keywords: методичні рекомендації
документація з практики
науково-дослідна робота
організація і проведення науково-дослідної роботи
виробнича практика
інтегральна компетентність
форми контролю
критерії оцінювання результатів практики здобувачів
Issue Date: 2022
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Фурман А. А. Методичні рекомендації з виробничої практики (асистентської) для здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем освітньо-професійної програми «Психологія» / А. А. Фурман, Л. А. Ільницька. - Одеса : ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2022. – 28 с.
Abstract: Методичні рекомендації з виробничої практики (асистентської) призначені для здобувачів вищої освіти першого року навчання спеціальності 053 Психологія. Методичні рекомендації містять опис звітної документації з практики, яку здобувачі проходять за спеціальністю. Одним з головних завдань вищої школи є підготовка та формування кваліфікованих спеціалістів, які будуть здатні в подальшому зробити вагомий внесок в розвиток нашого суспільства. Компетентним і кваліфікованим психолог стає не тільки в процесі оволодіння теоретичними знаннями, а й в процесі практичної фахової підготовки, що забезпечує завершення формування професійних компетентностей майбутніх спеціалістів. Практика є логічним продовженням навчання. Під час практики здобувачі поглиблюють та закріплюють теоретичні знання з усіх дисциплін навчального плану, вдосконалюють практичні вміння і навички, збирають фактичний матеріал для виконання кваліфікаційної роботи, опановують уміннями організації і проведення науково-дослідної роботи.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15184
Appears in Collections:Кафедра теорії та методики практичної психології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Foorman Anatoliy Anatoliyоvych2022.pdf392.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.