Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14903
Назва: Науково-методичний супровід розвитку професійної компетентності вчителів в системі неперервної освіти
Автори: Папач, Ольга Іванівна
Papach, Olha Ivanivna
Ключові слова: неперервна освіта
науково-методичний супровід
професійна діяльність вчителів
післядипломна педагогічна освіта
науково-педагогічний супровід
освітнє лідерство
професійна компетентність вчителів
Дата публікації: 2019
Видавництво: видавець Букаєв Вадим Вікторович
Бібліографічний опис: Папач О. І. Науково-методичний супровід розвитку професійної компетентності вчителів в системі неперервної освіти / І. О. Папач // Професійна компетентність сучасного педагога: методологія, теорія, методика, практика: монографія / за заг. ред. В. В. Ягоднікової. – Одеса: видавець Букаєв Вадим Вікторович, 2019. – С. 258-285.
Короткий огляд (реферат): У роботі представлено теоретичне обґрунтування та розвиток поняття «науково-методичний супровід» відповідно до вимог післядипломної педагогічної освіти та професійної діяльності вчителів. Проаналізовані наукові погляди вітчизняних та європейських фахівців на цей феномен, його визначення та сутнісну характеристику, подані опис змісту, видів, напрямків науково-методичного супроводу, форм та методів його надання. Актуальним є усвідомлення зв’язку між освітнім лідерством та реалізацією сучасного супроводу. У роботі висвітлено досвід роботи освітян Австрії щодо впровадження державних стандартів та зміну змістіметодичного супроводу вчителів в процесі розвитку їх професійної компетентності. Окреслені сучасні напрямки науково-методичного супроводу щодо розвитку професійної компетентності вчителів, актуальні для Одеської області. Представлено досвід щодо здійснення науково-методичного супроводувчителів природничо-математичних дисциплін кафедрою природничо-математичної освіти та інформаційних технологій у курсовий та міжкурсовий періоди.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14903
Розташовується у зібраннях:Кафедра математики і методики її навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Papach Olha Ivanivna 2019.pdf744.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.