Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14900
Title: Підсумки роботи експериментального майданчика обласного рівня з проблеми ”Розвиток множинного інтелекту учнів поліпрофільного ліцею на основі модульної організації навчально-виховного процесу” на базі ліцею «Приморський» м. Одеса
Authors: Папач, Ольга Іванівна
Папач, Ольга Ивановна
Papach, Olha Ivanivna
Переступняк, А. В.
Keywords: науково-методичний супровід
розвиток творчих здібностей учнів
профільне шкільне навчання
організація освітнього процесу
природничо-математичні дисципліни
позаурочна діяльність учнів
експериментальний майданчик
модульна організація навчально-виховного процесу
множинний інтелект учнів
поліпрофільний ліцей
Issue Date: 2018
Publisher: Видавнича група "Основа"
Citation: Папач О. І. Розвиток множинного інтелекту: експериментальна діяльність закладів освіти; модульна організація освітнього процесу / О. І. Папач, А. В. Переступняк. – Харків : Вид. група ”Основа”, 2018. – 160 с. – (Серія ”Бібліотека журналу ”Управління школою”. Вип. 11(190)).
Abstract: Методисти та викладачі кафедри природничо-математичних дисциплін та інформаційних технологій ООІУВ протягом останніх років здійснювали науково-методичний супровід семи експериментальних майданчиків обласного рівня, в тому числі і на базі ліцею «Приморський» м. Одеса, п’ятирічна робота в рамках якого була завершена у січні 2016 року. Головний акцент в роботі колектив ліцею завжди робив на розвиток творчих здібностей учнів та урахування запитів і потреб кожного учня через реалізацію його здібностей на основі профільного навчання. У зв’язку з реформою шкільної освіти профільність навчання знову стає надзвичайно актуальною. Вона є засобом диференціації та індивідуалізації навчання, коли за рахунок змін у структурі, змісті та організації освітнього процесу більш повно враховуються інтереси, схильності і здібності учнів, розширюються можливості вибудовування учнем власної, індивідуальної освітньої траєкторії, створюються умови для освіти старшокласників відповідно до їх професійних інтересів і намірів щодо продовження освіти.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14900
Appears in Collections:Кафедра математики і методики її навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Papach Olha Ivanivna 2018.pdf4.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.