Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13525
Title: Особливості формування партнерських відносин органів публічної влади і організацій громадянського суспільства
Authors: Чернюк, Софія Вікторівна
Keywords: партнерські відносини
публічна влада
громадянське суспільство
суспільне життя
соціальний інститут влади
місцеве самоврядування
Issue Date: 2021
Publisher: Одеський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України
Citation: Чернюк С. В. Особливості формування партнерських відносин органів публічної влади і організацій громадянського суспільства / С. В. Чернюк // Публічне управління в Україні: історія державотворення, виклики та перспективи : матеріали XІІ наук. інтернетконф. за міжнар. участю для аспірантів та докторантів, 28 трав. 2021 р. – Одеса : ОРІДУ НАДУ, 2021. – С. 48-52.
Abstract: В сучасних умовах у формуванні правової, демократичної держави постає необхідність налагодження та розвиток партнерських відносин органів публічної влади і громадянського суспільства. Такий процес реформування цілої системи передбачає активізацію усіх інститутів громадянського суспільства. Але у такої взаємодії зацікавленою стороною є не тільки громадськість, а й держава та органи місцевого самоврядування. Взагалі не існує певної універсальної моделі взаємовідносин органів публічної влади та громадськості, яка б була прийнятна для України, але розглянувши досвід інших країн, з урахуванням історичних традицій, законодавчої бази та актуальних задач, які стають перед сучасним українським суспільством цей досвід можна інтерпретувати до України.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13525
Appears in Collections:Кафедра освітнього менеджменту та публічного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cherniuk S.2021.pdf2.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.