Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13471
Назва: Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної і індивідуальної роботи з навчальної дисципліни «Зарубіжна політична думка ХХ-ХХI ст.»
Автори: Наумкіна, Світлана Михайлівна
Naumkyna, Svitlana Mykhailivna
Ключові слова: методичні рекомендації
політологія
зарубіжна політична думка
політична думка
соціальні та поведінкові науки
Дата публікації: 2021
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Наумкіна С. М. Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної і індивідуальної роботи з навчальної дисципліни «Зарубіжна політична думка ХХ-ХХI ст.» [для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 052 «Політологія»]. Одеса : ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», 2021. 60 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної і індивідуальної роботи з навчальної дисципліни «Зарубіжна політична думка ХХ-ХХI ст.» містять навчально-тематичний план практичних занять, завдання до практичних занять, питання для обговорювання, закріплення й перевірки знань здобувачів, питання та завдання для самостійного опрацювання певної частини курсу, творчо-аналітичні завдання, індивідуальні науково-дослідні завдання в обсязі повної структури курсу «Зарубіжна політична думка ХХ-ХХI ст.» відповідно до програми, а також систему оцінювання щодо форм поточного та підсумкового контролю з поясненнями, список літератури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13471
Розташовується у зібраннях:Кафедра політичних наук i права

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні рекомендації_Зарубіжна політична думка ХХ-ХХІ ст..pdf1.24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.