Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13471
Title: Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної і індивідуальної роботи з навчальної дисципліни «Зарубіжна політична думка ХХ-ХХI ст.»
Authors: Наумкіна, Світлана Михайлівна
Naumkyna, Svitlana Mykhailivna
Keywords: методичні рекомендації
політологія
зарубіжна політична думка
політична думка
соціальні та поведінкові науки
Issue Date: 2021
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Наумкіна С. М. Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної і індивідуальної роботи з навчальної дисципліни «Зарубіжна політична думка ХХ-ХХI ст.» [для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 052 «Політологія»]. Одеса : ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», 2021. 60 с.
Abstract: Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної і індивідуальної роботи з навчальної дисципліни «Зарубіжна політична думка ХХ-ХХI ст.» містять навчально-тематичний план практичних занять, завдання до практичних занять, питання для обговорювання, закріплення й перевірки знань здобувачів, питання та завдання для самостійного опрацювання певної частини курсу, творчо-аналітичні завдання, індивідуальні науково-дослідні завдання в обсязі повної структури курсу «Зарубіжна політична думка ХХ-ХХI ст.» відповідно до програми, а також систему оцінювання щодо форм поточного та підсумкового контролю з поясненнями, список літератури.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13471
Appears in Collections:Кафедра політичних наук i права



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.