Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13170
Назва: Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Філософія» для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти зі спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування (денної та заочної форм навчання)
Автори: Начев, Андрій Петрович
Nachev, Andrei Petrovich
Ключові слова: методичні рекомендації
філософія
Дата публікації: 2021
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Начев А. П. Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Філософія» для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти зі спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування (денної та заочної форм навчання). Одеса : Університет Ушинського, 2021. 71 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації розроблено для допомоги здобувачам за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти зі спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування (денної та заочної форм навчання). Подано анотацію дисципліни, плани практичних занять, завдання для самостійної роботи, рекомендовану літературу до кожного модулю, вимоги до знань і вмінь здобувачів, набутих у процесі вивчення дисципліни, перелік питань до заліку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13170
Розташовується у зібраннях:Кафедра філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні рекомендації по Філософії для 281 НАЧЕВ.pdf1.16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.