Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13124
Title: Методичні рекомендації з дисципліни «Практика усного та писемного мовлення (основна іноземна мова)» для самостійної роботи здобувачів 1-го року навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Authors: Єременко, Тетяна Євстафіївна
Yeremenko, Tetyana Yevstafiyivna
Геркерова, Олександра Михайлівна
Gerkerova, Oleksandra Mykhailivna
Бошков, Андрій Валерійович
Boshkov, Andrii Valerievich
Keywords: методичні рекомендації
іноземна мова
англійська мова
самостійна робота
Issue Date: 2021
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Методичні рекомендації з дисципліни «Практика усного та писемного мовлення (основна іноземна мова)» для самостійної роботи здобувачів 1-го року навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Одеса, Магістр. 2021. 50 с.
Abstract: Методичні рекомендації з дисципліни «Практика усного та писемного мовлення (основна іноземна мова)» спеціальності 014 Середня освіта (Мова і література (англійська)) для самостійної роботи здобувачів 1-го року навчання спрямовані на формування англомовної комунікативної компетенції у єдності всіх її компонентів, формування чотирьох основних видів мовленнєвої діяльності (аудіювання, говоріння, читання, письмо). Методичні рекомендації з дисципліни «Практика усного та писемного мовлення (основна іноземна мова)» спеціальності 014 Середня освіта (Мова і література (англійська)) для самостійної роботи здобувачів 1-го року навчання містять два модулі, що організовують та оцінюють знання з таких тем, як: «Родина», «Оселя», «Зовнішність та характер», «Їжа та страви», «Погода та клімат», «Шопінг» та список рекомендованої літератури. Теми модулів методичних рекомендацій відповідають вимогам робочої програми навчальної дисципліни «Практика усного та писемного мовлення (основна іноземна мова)» для здобувачів 1-го року навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Кожен модуль пропонує завдання на перевірку засвоєних лексичних одиниць з кожної теми у різних видах вправ: підстановчих, заповнення пропусків, вибір правильного варіанту, вправи на зіставлення та ін., а також містить пам’ятку з написання письмового завдання-есе з переліком тем на вибір студента. Виконавши вправи, які спрямовані на відпрацювання лексичних одиниць, студент може самостійно оцінити власний рівень засвоєння даним матеріалом. Після виконання завдань з кожної теми, студент приступає до написання есе за вибором теми, яке може самостійно оцінити за допомогою критеріїв оцінювання есе. У списку рекомендованої літератури пропонується перелік базової та додаткової літератури.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13124
Appears in Collections:Кафедра германської філології та методики викладання іноземних мов

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичка ПУПМ 2021.pdf1.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.