Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12979
Title: Методичні рекомендації з дисципліни «Патопсихологія з основами психогігієни та психотерапії» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 012 Дошкільна освіта
Authors: Булгакова, Олена Юріївна
Bulgacova, Olena Yuriivna
Keywords: методичні рекомендації
питання до самоконтролю
список літератури
Issue Date: 2021
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Методичні рекомендації з дисципліни «Патопсихологія з основами психогігієни та психотерапії» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 012 Дошкільна освіта / Укл. О. Ю. Булгакова. Одеса. Університет Ушинського. 32 с.
Abstract: Методичні рекомендації складено відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 09.07.2018 року № 1/9-434 «Щодо рекомендацій з навчально-методичного забезпечення» і містять пояснювальну записку, загальний опис навчальної дисципліни, відображено порядок проведення занять, зміст самостійної роботи з дисципліни «Патопсихологія з основами психогігієни та психотерапії», питання до самоконтролю, а також список літератури. Призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 012 Дошкільна освіта.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12979
Appears in Collections:Кафедра сімейної та спеціальної педагогіки і психології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.