Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12876
Title: Методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 017 (Фізична культура і спорт) «Гімнастика, музично-ритмічне виховання і методика викладання»
Authors: Бондаренко, Ольга Вадимівна
Bondarenko, Olha Vadimovna
Keywords: методичні рекомендації
фізична культура
спорт
Issue Date: 2021
Publisher: Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського
Citation: Бондаренко О. В. Методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 017 (Фізична культура і спорт) «Гімнастика, музично-ритмічне виховання і методика викладання»: методичні рекомендації. Одеса: Університет Ушинського, 2021. 27 с.
Abstract: У методичних рекомендаціях систематизовано теоретичний матеріал з навчальної дисципліни. Розглянуті загальні питання теорії та методики викладання гімнастики, а також засоби, методи , принципи навчання гімнастичним вправам. Рекомендовано для використання в процесі навчання та самостійної роботи здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 017 (Фізична культура і спорт). Може бути корисним викладачам галузевих навчальних заходів фізкультурно-оздоровчого профілю та підготовки фахівців у сфері професійного спорту.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12876
Appears in Collections:Кафедра гімнастики та спортивних єдиноборств

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
методика навчання гімн.вправам.pdf265.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.