Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11356
Назва: Системність професійно-педагогічних знань майбутніх вихователів
Автори: Кононенко, Наталія Вячеславівна
Kononenko, Nataliya Vyacheslavivna
Ключові слова: якість підготовки майбутніх вихователів
система дошкільної освіти
вищі педагогічні заклади
Дата публікації: 2016
Видавництво: Букаєв Вадим Вікторович
Бібліографічний опис: Кононенко Н. В. Системність професійно-педагогічних знань майбутніх вихователів / Н. В. Кононенко // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції [«Проблеми якості професійної підготовки майбутніх педагогів у вищій школі»], (Одеса, 28–29 жовтня 2016 р.). – Одеса : видавець Букаєв Вадим Вікторович, 2016. – С. 31-32.
Короткий огляд (реферат): Системність професійно-педагогічних знань майбутніх вихователів – це відображення особливого способу структурування психологічної і педагогічної інформації про сутність і природу дошкільного дитинства, закони і закономірності, принципи і напрямки розвитку дітей раннього і дошкільного педагогічними засобами, що фіксується у свідомості як цілісна органічна система взаємодії учасників педагогічного процесу, організована і спрямована власними діями вихователя. Формування системності професійно-педагогічних знань майбутніх вихователів залежить від наявності у навчальному процесі певних педагогічних умов і поетапного формування мисленнєвих дій за логікою пізнання системних властивостей педагогічного процесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11356
Розташовується у зібраннях:Кафедра дошкільної педагогіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тезисы, Одесса_2016.pdf362.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.