Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1086
Назва: Світова література для дітей дошкільного віку : морально-ціннісні імперативи
Автори: Монке, Олена Станіславівна
Monke, Olena Stanislavivna
Ключові слова: навчальний посібник
світова література
морально-духовне виховання
дошкільники
читання художніх творів
Дата публікації: 2018
Видавництво: Чорномор’я
Бібліографічний опис: Монке О. Світова література для дітей дошкільного віку: морально-ціннісні імперативи : навчальний посібник / О. Монке. – Одеса : Чорномор’я, 2018 – 214 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику розглянуто світову літературу для дітей як виховний феномен; представлено авторську критику творів світових фольклору й літератури (англійської, американської, російської, країн західної та східної Європи, Азії) у контексті морально-духовного виховання дошкільнят; розкрито принципи й методи роботи з творами світової художньої літератури в контексті морально-духовного виховання дітей молодшого віку. Вміщені в рубриці «Поміркуйте» навчального посібника запитання і завдання для самоконтролю, індивідуально-дослідні завдання, так само як і додатки значно збагачують й увиразнюють його зміст, орієнтуючи майбутніх педагогів на активну пізнавальну діяльність, самостійну творчу працю та вміння розв’язувати дискусійні питання. Навчальний посібник, складений відповідно до програми з дитячої літератури для студентів факультетів дошкільного виховання педагогічних закладів освіти; він також стане у нагоді вихователям, батькам та усім шанувальникам художньої літератури для дітей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1086
Розташовується у зібраннях:Кафедра сімейної та спеціальної педагогіки і психології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Посібник Монке.pdf768.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.