Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10719
Title: Методичні рекомендації до організації самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни «Державна політика в галузі освіти» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент»
Authors: Гедікова, Наталя Пилипівна
Hedikova, Natalia Pylypivna
Keywords: методичні рекомендації
самостійна робота
державна політика в галузі освіти
менеджмент
управління та адміністрування
Issue Date: 2019
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Гедікова Н. П. Методичні рекомендації до організації самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни «Державна політика в галузі освіти» [для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент» денної та заочної форм навчання]. Одеса : Вид-во «Університет Ушинського». 2019. 56 с.
Abstract: Методичні рекомендації до організації самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни «Державна політика в галузі освіти. Методичні рекомендації містять загальні відомості про дисципліну, плани проведення та зміст практичних занять, питання для самоперевірки, завдання для самостійної роботи, приблизну тематику індивідуального навчально-дослідного завдання та методичні рекомендації щодо їх виконання студентами, питання до екзамену, критерії оцінювання навчальних досягнень студентів за результатами роботи на практичних заняттях та за результатами самостійної роботи. Складено з урахуванням робочої програми вивчення курсу, методичних розробок ЗВО, а також інших ЗВО, матеріалів літературних джерел, наведених у рекомендованій літературі.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10719
Appears in Collections:Кафедра політичних наук i права

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Державна_політика_в_галузі_освіти.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.