Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10711
Title: Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Нормативне регулювання у сфері освіти»
Authors: Гедікова, Наталя Пилипівна
Hedikova, Natalia Pylypivna
Keywords: методичні рекомендації
самостійна робота
державна політика в галузі освіти
нормативне регулювання
Issue Date: 2020
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Гедікова Н. П. Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Нормативне регулювання у сфері освіти» (модуль «Державна політика в галузі освіти») [для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент» денної та заочної форм навчання]. - Одеса : Вид-во «Університет Ушинського». 2020. - 61 с.
Abstract: Методичні рекомендації до практичних занять, організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Нормативне регулювання у сфері освіти»(модуль «Державна політика в галузі освіти»). Методичні рекомендації містять плани проведення та зміст практичних занять, завдання для практичної та самостійної роботи, питання для самоперевірки, тестові завдання, питання до екзамену, ситуативні вправи, кейси, приблизну тематику індивідуального навчально-дослідного завдання та методичні рекомендації щодо їх виконання здобувачами вищої освіти в обсязі повної структури модулю «Державна політика в галузі освіти» відповідно до програми. Складено з урахуванням робочої програми вивчення курсу, методичних розробок ЗВО, а також інших ЗВО, матеріалів літературних джерел, наведених у рекомендованій літературі.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10711
Appears in Collections:Кафедра політичних наук i права

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Hedikova.pdf1.54 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.