Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10598
Назва: Методичні рекомендації до практичних занять і виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Професійна освіта» для здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти зі спеціальності 015 Професійна освіта (спеціалізація – теорія і методика професійної освіти)
Автори: Осипова, Тетяна Юріївна
Osipova, Tetyana Yuryivna
Ключові слова: методичні рекомендації
практичне заняття
самостійна робота
професійна освіта
теорія професійної освіти
методика професійної освіти
план практичних занять
завдання для самостійної роботи
рекомендована література
перелік питань до заліку
перелік питань до екзамену
Дата публікації: 2020
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Осипова Т. Ю. Методичні рекомендації до практичних занять і виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Професійна освіта» для здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти зі спеціальності 015 Професійна освіта (спеціалізація – теорія і методика професійної освіти). Одеса : Університет Ушинського, 2020. 52 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації розроблено для допомоги здобувачам третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти зі спеціальності 015 Професійна освіта. Подано анотацію дисципліни, плани практичних занять, завдання для самостійної роботи, рекомендовану літературу до кожного модулю, вимоги до знань і вмінь здобувачів, набутих у процесі вивчення дисципліни, перелік питань до заліків і екзамену.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10598
Розташовується у зібраннях:Кафедра педагогіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osipova metod recom.pdf1.06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.