Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10123
Title: Методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Історія) з дисципліни «Історія Стародавнього світу. Історія Стародавньої Греції та Риму»
Authors: Сєкерська, Олена Петрівна
Siekerska, Olena Petrivna
Keywords: методичні рекомендації
історія Стародавнього світу
Історія Стародавньої Греції та Риму
робоча програма дисципліни
Issue Date: 2020
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Сєкерська О. П. Методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Історія) з дисципліни «Історія Стародавнього світу. Історія Стародавньої Греції та Риму». Університет Ушинського. Одеса, 2020. 82 с.
Abstract: Методичні рекомендації з дисципліни ««Історія Стародавнього світу. Історія Стародавньої Греції та Риму» спрямовані на опанування здобувачами вищої освіти знань з основних теоретико-методологічних і методичних проблем історії античної цивілізації. У методичних рекомендаціях акцентується увага на вузлових моментах кожної теми, послідовності вивчення матеріалу та пояснюються опорні питання найбільш складних та важливих тем. Методичні рекомендації спрямовані на формування у здобувачів вищої освіти навичок роботи з джерелами та самостійного дослідження окремих проблем. Методичні рекомендації містять робочу програму дисципліни, перелік тем курсу та рекомендації для їх кращого засвоєння, тематику до підготовки до семінарських занять зі списком рекомендованої літератури, тематику та вказівки до виконання індивідуального науково-дослідницького завдання, тестові перевірочні завдання, контрольні питання для підготовки до іспиту, список інтернет-ресурсів та словник термінів.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10123
Appears in Collections:Кафедра історії України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gretsiia.pdf773.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.