Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10114
Назва: Методичні рекомендації до проведення практичних занять, організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Імідж сучасного керівника»
Автори: Постоян, Тетяна Григорівна
Postoian, Tatyana Grygorivna
Ключові слова: керівник
підтримання
імідж
створення
Дата публікації: 2020
Видавництво: Державний заклад "Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського"
Бібліографічний опис: Постоян Т. Г. Методичні рекомендації до проведення практичних занять, організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Імідж сучасного керівника»: метод. реком. Одеса : Університет Ушинського, 2020. 22 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації до практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Імідж сучасного керівника» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування» спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» ОПП «Публічне управління та адміністрування» містять орієнтовний зміст навчальної дисципліни, плани проведення практичних занять, завдання для самостійної роботи студентів; питання для самоперевірки, питання до підсумкового контролю, індивідуальні навчально-дослідні завдання та методичні рекомендації щодо їх виконання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10114
Розташовується у зібраннях:Кафедра освітнього менеджменту та публічного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Iidj teachers.pdf934.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.